Ads 468x60px

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Από την ΑΕΚ στον ΠΑΟ και από εκεί στον Αγιαξ (VIDEO)

Από την ΑΕΚ στον ΠΑΟ και από εκεί στον Αγιαξ
Ο 15χρονος Δημήτρης Σιλβεστρίδης είναι το νέο μέλος στις ακαδημίες του Άγιαξ, μετά την επιλογή του σε καλοκαιρινό camp του Ajax Hellas. Ο παίκτης της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, συμμετείχε στο camp του Ajax Hellas από τις 1-10 Ιουλίου που έγινε στο Star Football Club Βούλας, και με την απόδοσή του, έπεισε τους Ολλανδούς προπονητές είναι ο πρώτος από τους τρεις συνολικά παίκτες που θα ταξιδέψουν στο Άμστερνταμ.

Ακολούθησε δοκιμαστική περίοδο του παίκτη στην Ολλανδία, όπου κι εκεί ικανοποίησε με τις εμφανίσεις του και πλέον αποτελεί μέλος της Toekomst, η οποία είναι γνωστό πως αναδεικνύει παίκτες υψηλού επιπέδου.
Από την ΑΕΚ στον ΠΑΟ και από εκεί στον Αγιαξ Ο ajaxhellas, ενημέρωσε ότι τις επόμενες ημέρες ακόμη δύο νεαροί παίκτες που έλαβαν μέρος στο καλοκαιρινό camp και επιλέχθηκαν από τους Ολλανδούς τεχνικούς, θα ταξιδέψουν στο Άμστερνταμ όπου και θα δοκιμαστούν με τη σειρά τους στις ακαδημίες του Αίαντα.
Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι την υποστήριξη διαμεσολάβησης στον νεαρό ποδοσφαιριστή έκανε ο Γιώργος Καζιάνης, μάνατζερ και πρόεδρος της ajaxhellas. Το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος παίκτης ανήκε στο παιδικό τμήμα του Παναθηναϊκού, και όχι σε μία από τις συνεργαζόμενες σχολές του Αγιαξ θα πρέπει να δώσει όραμα στα παιδιά να δουλέψουν περισσότερο, κυνηγώντας το όνειρό τους.
Who is who
Από την ΑΕΚ στον ΠΑΟ και από εκεί στον ΑγιαξΟ Δημήτρης Σιλβεστρίδης γεννημένος στις 3 Ιουνίου 1997, ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 7 ετών και αφού για περίπου ένα χρόνο άσκησε τεράστια πίεση στους γονείς του για να το πετύχει! Πρώτη του εμπειρία η ακαδημία του Μίμη Δομάζου, όπου από νωρίς διακρίθηκε και τον πρότεινε στον Παναθηναϊκό. Δεν γνώριζε όμως το κρυφό πάθος του Δημήτρη για την ΑΕΚ, όντας Μικρασιάτης στη καταγωγή. Έπαιζε φορώντας εσωτερικά τη φανέλα του Κατσουράνη, κι έτσι ο βετεράνος παίκτης τον έστειλε σε δοκιμαστικό της ΑΕΚ. Επιλέχθηκε και ξεκίνησε να προπονείται υπό τις οδηγίες του Γιάννη Μηλόπουλου.
Μέντορας και προπονητής του ο Μηλόπουλος, καθώς μαζί του απέκτησε εμπειρία, ποδοσφαιρική παιδεία και αγωνιστικό πάθος και την επόμενη χρονιά προωθήθηκε στο αγωνιστικό τμήμα των junior της ΑΕΚ, όπου παρέμεινε ως τα 10 του να αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού.
Από εκεί μεταγράφηκε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, όπου και αγωνίστηκε στο τμήμα των 97άρηδων. Βέβαια, δεν παρέλειπε να συμμετέχει στα καμπ του Ajax προσβλέποντας στην… έξοδό του από τη χώρα!
Ήπιος χαρακτήρας, αλλά ανταγωνιστικός ταυτόχρονα ο Δημήτρης ενδιαφέρθηκε για το πινγκ-πονγκ και το bowling αν και τα πάντα επισκίαζε το πάθος του για το ποδόσφαιρο. Ιδιαίτερα μετά την επιλογή του σε θερινό training camp του AJAX, είχε μόνο ένα όνειρο: να παίξει σε ομάδα του εξωτερικού και να επιστρέψει αργότερα στην ΑΕΚ! Οπως χαρακτηριστικά παραδέχεται σε συζητήσεις του, "μία μπάλα υπάρχει μέσα στο κεφάλι του"!
Αγαπημένος του ποδοσφαιριστής ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου